Transport si retururi

CUBIK (cubik.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare: 

1. Fan Courier  -  termen de livrare 1-2 zile lucratoare 

Livrarea prin Fan Courier se face in toate localitatile unde firma de curierat livreaza fara cost suplimentar

2. Posta Romana - termen de livrare 2-4 zile lucratoare ( cost 20 lei )

Livrarea prin Posta Romana se face doar in localitateile unde Fan Courier nu poate livra fara cost suplimentar

Oferim TRANSPORTUL GRATUIT prin Fan Courier ( oferta valabila 20.06.2020 - 20.07.2020 )


CUBIC (cubik.ro) iti ofera posibilitatea de a SCHIMBA / RETURNA produsul comandat in TERMEN DE MAXIM 14 ZILE de la primirea coletului


Va rugam sa ne contactati , prin e-mail sau telefon , pentru a ne comunica decizia dumneavoastra de returnare  si daca e cazul noile produse pentru care vreti sa facem rezervarea. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil si dupa o procedura speciala de schimb, pe care va vom comunica-o in momentul instiintarii telefonice sau pe e-mail. 


Produsul returnat nu trebuie sa fie cu urme de uzura, spalat sau deteriorat. Produsul trebuie trimis in ambalajul original cu toate etichetele intacte. Ne rezervam dreptul de a refuza returul produsului care nu respecta TOATE indicatiile .


Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre client, exceprie facand situatia in care ati primit alt produs fata de cel comandat sau in cazul in care produsul primit are defecte vizibile, in acest caz , magazinul suporta toate cheltuielile pentru remedierea greselii.


Returnarea contravalorii produselor nu si pe transport, se face doar intr-un cont  bancar pe care este necesar sa ni-l transmiteti pe adresa noastra de e-mail sau scris pe un biletel care il puteti pune in colet in momentul returnarii produsului.


Pentru mai multe detalii , ne puteti contacta telefonic: 0720408823  sau pe mail : contact@cubik.ro